Alhonniituntie 1, 01900 NURMIJÄRVI
Puh: 044 42 42 460 / info@transmation.fi
+358 (0)50 38 72 602 / tarmo.tiikkainen@transmation.fi

Huollot

Teemme Tamlans -huollot ja korjaukset korjaamollamme NURMIJÄRVELLÄ

Tamlans Oy:n perinne erikois-ajoneuvojen valmistuksessa ulottuu vuoteen 1998. Yritys perustettiin Tampereelle Ruskon teollisuusalueelle, jossa myös nykyinen, vuonna 2008 valmistunut moderni toimitila sijaitsee. Alussa valmistettiin pääsääntöisesti Volkswagen- ja Mercedes-Benz -pelastusajoneuvoja viiden henkilön voimin. Ensimmäinen Tamlansin valmistama ajoneuvo oli Volkswagen Transporter -alustalle rakennettu ambulanssi vuonna 1998

Pienoisbussit saivat tuotemerkikseen Pegabus. Mallisto saavutti nopeasti merkittävän aseman bussimarkkinoillla. Pegabus-bussit tunnetaan erityisesti helppokäyttöisistä ja monipuolisista istuinratkaisuista sekä tinkimättömästä laadusta. Maahantuojat tuntevat Tamlans Oy:n korivalmistajana, joka kehittää innovaatioita ja tarjoaa tuotteille selvää lisäarvoa. Varusteiden suunnittelu ja toteutus tehdään asiakkaiden tarpeita kunnioittaen, lähtökohtana pohjoisen ilmaston vaatimukset.

Teemme Indcar -huollot ja korjaukset

Rapidon huollot ja korjaukset


BusPartner toimii vuoden 2016 alusta alkaen Iveco Rapidon maahantuojana. Rapidon kori valmistetaan Sloveniassa käsityönä. Valmistaja AS Domžalen toiminta on alkanut autokorjaamona 1950-luvulla, ja vuodesta 1987 alkaen yhtiö on rakentanut linja-autoja, pääosin pikkubusseja. Rapidoja on tähän saakka viety mm. Itävaltaan, Saksaan, Puolaan ja Ruotsiin; naapurimaassamme niitä on jo lähes sata.

www.buspartner.fi